sábado, 19 de julio de 2014

Qui sóm?

El CLUB HAPKIDO GRANOLLERS, es un club esportiu reconegut i inscrit al Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya amb el número de inscripció 16801.

L'esmentat CLUB va ésser constituït amb la finalitat de fomentar, desenvolupar i practicar l'activitat física i esportiva sense ànim de lucre, tal i com es desprèn del contingut dels seus estatuts socials.

El CLUB HAPKIDO GRANOLLERS, tindrà com a objecte la promoció, la gestió, la coordinació i la pràctica de l'art marcial del HAPKIDO.

D'aquesta manera, i amb els esmentats propòsits, vam quedar constituïts el 12 de maig de 2014.

D'altre banda, també vam inscriure el nostre Club al registre d'entitats de la Ciutat de Granollers, municipi on d'ara endavant desenvoluparem la nostra activitat.


domingo, 13 de julio de 2014

Inici d'activitats

Benvolguts/des

Al mes de setembre d'enguany, el CLUB HAPKIDO GRANOLLERS, iniciarà les seves activitats al pavelló esportiu de les pistes d'atletisme de Granollers.
Els horaris per a adults, seran els dilluns i els dimecres de 21:00 a 22:30 hores.
Els horaris per a nens, seran els dimarts i dijous de 17:30 a 18:30 hores.
Tenim previst començar els entrenaments el 15 de setembre, oferint les dues setmanes que restin per a concloure el mes, com a una oportunitat per a entrenar i conèixer l'art marcial del HAPKIDO de manera gratuïta. 

Us hi esperem.

Si us plau, si esteu interessats en entrenar amb nosaltres, us agrairíem que ens contactéssiu al e-mail: clubhapkidogranollers@gmail.com.

Ens veiem aviat!